Sony WH-H910N Blue

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

adviesprijs 300,00

228,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Sony WH-H910N Blue alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Sony WH-H910N Blue in huis.

Beschrijving van de Sony WH-H910N Blue

Veelzijdige koptelefoon in strak ontwerp

Deze Sony WH-H910N Blauw is een koptelefoon die gezien mag worden. Met deze headset heb je naast een bijzonder strak design en allerlei handige functies ook audio in topkwaliteit. En daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om!

Noise cancelling: passief en actief

Deze blauwe Sony h. ear on 3 is een koptelefoon waarmee alleen jij en je muziek over blijven. De hoofdtelefoon valt met een comfortabele schuimvulling over je oren heen. Voeg hier de geavanceerde noise-cancelling-capaciteiten van Sony weet je zeker dat je goed zit.

Jouw muziek, jouw geluid

Groot voordeel aan deze WH-H910N Blue is ook dat je deze helemaal op jezelf kunt afstemmen. Je geniet hoe dan ook van Hi Res-audio, maar met de Sony Headphones Connect-app maak je dit pas echt persoonlijk. In deze app vind je een equalizer en allerlei andere handigheden om je headset helemaal op jouw wensen af te stemmen.

Draadloze koptelefoon met bluetooth

Ook handig aan de deze h.ear on 3 is dat deze beschikt over Bluetooth. Je hebt dus geen draadjes meer die in de weg zitten wanneer je onderweg bent of simpelweg thuis wat rondloopt. Je koptelefoon is net zo mobiel als jij.

Ook is met dank aan de aanraakbediening op de oorschelp makkelijk je muziek te regelen. Of een telefoontje aan te nemen. Wil je nu nóg meer uit de bediening halen? Dan zit je hiermee ook goed. De blauwe Sony WH-H910N biedt namelijk ook ondersteuning voor Alexa en de Google Assistant.

Grote batterij

Omdat je natuurlijk de hele dag van je muziek wilt genieten, is de Sony WH-H910N voorzien van een fikse accu. Hiermee heb je tot wel 35 uur lang draadloos muziek bij je. Binnen 10 minuten is de accu alweer voor 2,5 uur opgeladen en met slechts 5 uur laadtijd is de hele batterij weer vol.

En kom je toch zonder stroom te zitten? Geen nood! Van Sony krijg je er gewoon een kabeltje bij, zodat je ook zónder batterijlading nog muziek kunt luisteren.

Veelzijdige functies

Sony heeft deze koptelefoon ten slotte voorzien van allerlei handige snufjes. Denk bijvoorbeeld aan de Quick Attention Mode. Als je even snel een praatje wilt maken, hoef je zo niet je koptelefoon af te zetten en je muziek te pauzeren. Of denk aan 360 Audio, de nieuwste audiotechnologie van Sony waarmee het voelt alsof je met je lievelingsartiest in de opnamestudio staat!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony WH-H910N Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony WH-H910N Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type Over ear
  Kabellengte 120 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 251 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0
  Aantal te pairen toestellen 1

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Accu

  De snellaad-functie zorgt ervoor dat de accu van je toestel sneller is op te laden. Hiervoor is dan ook een aparte snellader nodig.

  Snelladen Ja

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 35 uur
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja
  USB-C Ja
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Afstandsbediening, Noise cancelling, Opnemen / ophangen, Volumeregeling
  Fysieke knoppen bediening Ja
  Spraakbesturing Ja
  Touchpad bediening Ja
 • Audio

  Hi-res audio Ja
  Maximale frequentiebereik 40.000 Hz
  Minimale frequentiebereik 5 Hz
  Noise Canceling Ja