Sony WH-H900N Black

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen

Verkoopprijs

199,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Sony WH-H900N Black

Sony WH-H900N Black

De Sony WH-H900N is een draadloze koptelefoon met noise cancelling met een erg mooi uiterlijk. En niet onbelangrijk: de koptelefoon zit dankzij de zachte oorkussens erg comfortabel, waardoor je ‘m probleemloos de hele dag draagt. Dus ben jij op zoek naar een goede koptelefoon om overal naar je favoriete nummers te luisteren? Dan is de Sony WH-H900N Black misschien wel iets voor jou.

Noise Cancelling: bepaal zelf wat je van je omgeving hoort

Deze Sony-koptelefoon heeft noise cancelling om te zorgen dat je zonder verstoring van omgevingsgeluiden naar je muziek kunt luisteren. De headset heeft drie verschillende standen: noise cancelling, omgevingsgeluidsmodus en quick attention mode. In de noise cancelling modus wordt geluid van buitenaf onderdrukt, zodat je geen last hebt van geluiden die je muziek onderbreken. Je kunt dus optimaal genieten van de geluidskwaliteit van deze koptelefoon. Wil je niet alle geluiden afsluiten? Kies dan voor de omgevingsgeluidsmodus, waarbij bijvoorbeeld geluiden van het verkeer wel worden doorgelaten tijdens het luisteren.

Makkelijk tussendoor een praatje maken

De laatste modus is handig als je muziek aan het luisteren bent, maar iemand bijvoorbeeld wat aan je wil vragen of een praatje wil maken. Je houdt je hand voor de aanraaksensor, waardoor de muziek zachter klinkt en het omgevingsgeluid harder. De Sony WH-H900N is dus afgestemd op verschillende situaties!

Bepaal de muziekinstellingen met Headphones Connect

Het is erg eenvoudig om de zwarte Sony WH-H900N te bedienen, dankzij Sony’s Headphones Connect-app. Via de app kun je muziekinstellingen op je smartphone aanpassen, zoals equalizerinstellingen en Surround Sound-instellingen. Hiermee pas je de muziek die je luistert klakkeloos aan naar je eigen voorkeuren.

Opdrachten geven doormiddel van aanraking

Daarnaast kun je deze zwarte Sony-headphone bedienen door middel van aanraking. Er zijn verschillende opdrachten die je de headset kunt geven, zoals overgaan naar een volgend nummer, het aannemen van een oproep, of het opstarten van Google Assistant of Siri. Zo is de WH-H900N niet alleen een fijne compagnon voor je muziek, maar ook voor het bedienen van je telefoon!

Hele dag muziekplezier

Ben jij een echte muziekfanaat en luister je het liefst de hele dag door? Dan is de donkergrijze Sony WH-H900N je beste vriend! Met één keer opladen luister je tot wel 28 uur lang draadloos naar je muziek.

Snel opladen

En ben je toch vergeten om deze Sony-koptelefoon op te laden? Dan is dat gelukkig geen reden tot paniek. Als je de headset voor 10 minuten aan de lader legt, kun je daarna weer 65 minuten vooruit. Op het moment dat je bent uitgeluisterd kun je de zwarte Sony-headset bovendien makkelijk opbergen, want doordat deze opvouwbaar is stop je ‘m makkelijk in bijvoorbeeld je tas.

Draadloos luisteren via Bluetooth

Doordat de Sony WH-H900N Black draadloos gebruikt kan worden, is deze koptelefoon erg makkelijk draagbaar. Hierdoor kun je de headset bovendien ook tijdens het sporten gebruiken, omdat er geen draden in de weg zitten tijdens het doen van je oefeningen. Hartstikke handig dus!

Goede geluidskwaliteit

Daarnaast heeft Sony deze headphone voorzien van erg goede geluidkwaliteit, zelfs beter dan op cd’s. Ook als je draadloos via Bluetooth luistert, want dankzij LDAC-techniek worden veel details van het geluid overgedragen, zodat deze niet verloren gaan, en komt de geluidskwaliteit van deze WH-H900N in de buurt van hi-res audio.

Specificaties Sony WH-H900N Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type Over ear
  Kabellengte 120 cm
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 290 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 103 dB
  Noise Canceling Ja