Sony Tablet S Bluetooth Keyboard

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Tablet S Bluetooth Keyboard is niet meer leverbaar.

Naar alle toetsenborden

Beschrijving van de Sony Tablet S Bluetooth Keyboard

Sony Tablet S Bluetooth Keyboard

 

Met een Tablet kunt u natuurlijk goed communiceren maar het kan soms erg handig zijn om ook over een fysiek toetsenbord te kunnen beschikken, daarmee kunnen veel mensen namelijk toch iets sneller mee schrijven. Ook biedt het mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld uw tablet op een heel andere plaats stallen terwijl u met het Bluetooth toetsenbordje op een afstandje de tekst schrijft, wel zo comfortabel! Er gaan 2 AA batterijen in het toetsenbord dus u heeft geen last van overige kabels. Gebruik de Tablet S Bluetooth Keyboard wanneer u wil en merk hoe handig het is om over een fysiek toetsenbord te kunnen beschikken! Typ grote stukken eenvoudig op uw favoriete tablet en haal zo nog meer uit uw eigen elektronische wonder!

Specificaties Sony Tablet S Bluetooth Keyboard

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart