Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Met handige stand

Uitgebreide specificaties

De Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1

Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1

Bescherm je Sony Xperia XA1 nu optimaal met behulp van de Sony Style Cover Stand SCSG30 White. Dit hoesje, dat Sony specifiek maakt voor de Xperia XA1, beschermt het toestel tegen deuken, krassen of valschade. Het is een book case, beide kanten van je telefoon zijn dus beschermd wanneer deze er in zit. De Sony Style Cover Stand is gemaakt van PU-leer. Dat is materiaal van hoge kwaliteit en het oogt ook erg luxe. Omdat de case speciaal gemaakt wordt voor de Xperia XA1 past deze perfect en bereik je dankzij uitsparingen al je knoppen en poorten gewoon als normaal. De Sony Style Cover heeft ook de functie van stand. Je kunt dus met behulp van dit hoesje je telefoon horizontaal neerzetten. Een leuke extra is dat je toestel automatisch in- en uitschakelt wanneer je de Style Cover Stand SCSG30 opent en sluit.

Specificaties Sony Style Cover Stand SCSG30 White Xperia XA1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stand Ja
  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit