Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Venster toont notificaties

Uitgebreide specificaties

De Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus

Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus

Bescherm uw Sony Xperia Z3 Plus met de Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus. Deze originele Sony accessoire sluit precies aan bij het toestel en voorkomt schade, zoals krassen en deuken. De case heeft dankzij het strakke design een luxe uitstraling. Het ontwerp is compact en zorgt ervoor dat uw Sony Xperia Z3+ zo dun mogelijk blijft. Deze style cover gaat open als een boekje en blijft gesloten dankzij een ingebouwde magneet. Zo opent u het hoesje in een handomdraai en zal hij toch niet ongewenst opengaan. Door het handige venster kunt u notificaties blijven bekijken en applicaties als de muziekspeler blijven bedienen. Hiervoor kunt u speciale widgets downloaden en zo zelf bepalen waarvoor u het venster gebruikt.

Specificaties Sony Style Cover Black Xperia Z3 Plus

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Venster aan de voorkant Ja
  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart