Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black
Productafbeelding van de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black
Productafbeelding van de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black

Klanten zijn blij met:

 • Zit comfortabel
 • Tot 540 minuten spreektijd
 • Met ingebouwde microfoon
 • Met handige afstandsbediening

Uitgebreide specificaties

De Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle Oordopjes

Beschrijving van de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black

Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black

De Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black is een stijlvolle accessoire die u de hele dag, bij alle kledingstijlen kunt dragen. Naast een hoge geluidskwaliteit heeft de headset ook een optimale draagcomfort. U kunt de hoofdtelefoon gerust buiten dragen wanneer het regent, want de hoofdeenheid en de buitenkant zijn spatwaterdicht. Sony heeft de draadloze headset zo gemaakt dat hij perfect in uw nek en op uw schouder komt te liggen. Komt daarbovenop dat hij licht van gewicht; u heeft nauwelijks door dat u hem draagt. U kunt de headset verbinden met uw smartphone of tablet via NFC en Bluetooth. Dankzij een responsieve afstandsbediening kunt u muziek en volumeregeling voor gesprekken en muziek bedienen. 

Muziek luisteren

De geluidskwaliteit is fantastisch, zodat u maximaal kunt genieten van uw favoriete muziek. De muziekkwaliteit is door Sony verbeterd; hierdoor is het een genot om met de Sony SBH80 naar muziek te luisteren. Muziek zal helder, onvervormd klinken en de bas is krachtig. Achtergrondgeluiden wordt uitstekend onderdrukt, omdat de oordopjes van de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 van goed materiaal is gemaakt en een goede vorm heeft.

Bellen

Met de Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 kunt u niet alleen genieten van muziek; u kunt er ook uitstekend mee bellen. Dankzij HD Voice klinkt het geluid van uw stem voor uw gesprekspartner natuurlijk. Verder zorgt HD Voicer ervoor dat achtergrond geluiden zachter worden of helemaal onderdrukt worden. De Sony Stereo Bluetooth Headse SBH80 Black zorgt dus voor de beste kwaliteit voor gesprekken.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Stereo Bluetooth Headset SBH80 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Draagwijze in de nek, in het oor
  Klankkast Gesloten
  1 oor of 2 oren 2
  Afstandsbediening Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 24.7
 • Multimedia

  Ingebouwde microfoon Ja
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0
  Draadloos Bluetooth, NFC
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 2
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 540

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 650
 • Audio

  Frequentiebereik 10 Hz - 20.000 Hz

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 100
  Mono/Stereo Stereo
  Noise Canceling Ja
  Volumeregeling Ja