Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony SmartWatch 3 Yellow

 • Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.6 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartWatch 3 Yellow is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Sony SmartWatch 3 Yellow

  Sony SmartWatch 3 Yellow

  De Sony SmartWatch 3 Yellow is een fantastische smartwatch die gebruikt kan worden met én zonder smartphone. De SmartWatch 3 is de logische opvolger van de SmartWatch 2 en heeft zeer veel fijne functies. Zo kunt u het horloge aansturen met uw stem, het slimme horloge heeft namelijk spraakherkenning. Daardoor kunt u de smartwatch besturen zonder dat u hem aan hoeft te raken! U kunt een smartphone aan uw Sony-horloge koppelen via Bluetooth of NFC. Dit zijn twee handige verbindingstechnieken die op vele mobiele telefoons zitten. De enige voorwaarde aan het smartphone koppelen is dat het besturingssysteem Android versie 4.3 of hoger is. Een groot voordeel aan de Sony SmartWatch 3 is dat hij waterbestendig is dankzij een IP68-certificatie!

  Handsfree bellen

  Als u uw smartphone koppelt aan uw smartwatch brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld handsfree bellen! De Sony-horloge beschikt namelijk over een microfoon en een luidspreker. Dit kan erg handig zijn bij het autorijden of als u uw handen vol heeft. Ook kunt u alle berichten en andere meldingen die binnen komen op uw smartphone gelijk zien op uw Sony SmartWatch. U kunt dan gelijk reageren zodat uw digitale communicatie optimaal wordt!

  Blijf gezond en fit

  De Sony SmartWatch 3 kan u ook helpen om gezond en fit te blijven! De slimme smartwatch kan namelijk vele gegevens bijhouden over uw dagelijkse activiteiten en bijvoorbeeld bijhouden hoeveel u sport. Die gegevens kunnen naar uw smartphone gestuurd worden en handige apps kunnen daarmee dan een sportschema voor u maken! Zo weet u precies wanneer en hoeveel u moet sporten om gezond en in conditie te blijven. Ook kan de SmartWatch 3 helpen wanneer u een schema heeft om af te vallen.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Sony SmartWatch 3 Yellow

  Alle specificaties en eigenschappen van de Sony SmartWatch 3 Yellow overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online
   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 1 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Kunststof
   Kleur band Geel
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Geel
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 45 gram
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja
   i

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja
   i

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   i

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid 1200
   i

   Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

   Aantal processorcores Quad-core
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.6 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x320 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 420
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   Stappenteller Ja
   i

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja
   i

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-68
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Sony SmartWatch 3 Yellow

  Er zijn nog geen reviews over de Sony SmartWatch 3 Yellow.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Sony SmartWatch 3 Yellow.

Sony SmartWatch 3 Yellow

Sony SmartWatch 3 Yellow