Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.6 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow

Sony SmartWatch 3 Yellow

De Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow is een fantastische smartwatch die gebruikt kan worden met én zonder smartphone. De SmartWatch 3 is de logische opvolger van de SmartWatch 2 en heeft zeer veel fijne functies. Zo kunt u het horloge aansturen met uw stem, het slimme horloge heeft namelijk spraakherkenning. Daardoor kunt u de smartwatch besturen zonder dat u hem aan hoeft te raken! U kunt een smartphone aan uw Sony-horloge koppelen via Bluetooth of NFC. Dit zijn twee handige verbindingstechnieken die op vele mobiele telefoons zitten. De enige voorwaarde aan het smartphone koppelen is dat het besturingssysteem Android versie 4.3 of hoger is. Een groot voordeel aan de Sony SmartWatch 3 is dat hij waterbestendig is dankzij een IP68-certificatie!

Handsfree bellen

Als u uw smartphone koppelt aan uw smartwatch brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld handsfree bellen! De Sony-horloge beschikt namelijk over een microfoon en een luidspreker. Dit kan erg handig zijn bij het autorijden of als u uw handen vol heeft. Ook kunt u alle berichten en andere meldingen die binnen komen op uw smartphone gelijk zien op uw Sony SmartWatch. U kunt dan gelijk reageren zodat uw digitale communicatie optimaal wordt!

Blijf gezond en fit

De Sony SmartWatch 3 kan u ook helpen om gezond en fit te blijven! De slimme smartwatch kan namelijk vele gegevens bijhouden over uw dagelijkse activiteiten en bijvoorbeeld bijhouden hoeveel u sport. Die gegevens kunnen naar uw smartphone gestuurd worden en handige apps kunnen daarmee dan een sportschema voor u maken! Zo weet u precies wanneer en hoeveel u moet sporten om gezond en in conditie te blijven. Ook kan de SmartWatch 3 helpen wanneer u een schema heeft om af te vallen.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartWatch 3 SWR50 Yellow

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-03

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Geel
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Geel

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 45 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.6 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja