Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony SmartWatch 3 White

 • Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.6 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartWatch 3 White is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Sony SmartWatch 3 White

  Sony SmartWatch 3 White

  De Sony SmartWatch 3 White is alweer Sony's derde slimme horloge voor Android-telefoons. Deze wearable is een verlengstuk van uw smartphone, maar hij kan ook zonder smartphone gebruikt worden. Zo kunt u de smartwatch gebruiken om muziek te luisteren of om al uw activiteiten bij te houden. U kunt uw Sony SmartWatch 3 aanpassen naar uw eigen stijl, want er zijn verschillende verwisselbare bandjes beschikbaar. Dit horloge beschikt over een GPS-sensor; dit betekent dat de SmartWatch 3 bijvoorbeeld uw snelheid, afstand en tempo kan bijhouden. Ideaal tijdens het hardlopen! U kunt alles aflezen vanaf een 1,6 LCD scherm.

  Verbinden met uw Android-telefoon

  De Sony SmartWatch 3 draait op het besturingssysteem Android Wear. Dit betekent ook dat u het slimme horloge alleen kunt verbinden met Android-smartphones. Uw smartphone moet dan beschikken over Android 4.3 of hoger. U kunt uw smartwatch aansturen door middel van spraakbediening; dit is snel en eenvoudig. Dankzij Android Wear kan de SmartWatch 3 White u onderweg op de hoogte houden van relevante informatie; bijvoorbeeld het weer, vluchtinformatie of verkeersinformatie.

  Voor een gezonde levensstijl

  Voor een meer actieve of gezonde levensstijl is de Sony SmartWatch 3 uw ideale partner. Het horloge kan activiteiten bijhouden: dit is handig als u bijvoorbeeld gaat wandelen of hardlopen. De SmartWatch 3 kan namelijk afstand, tempo en snelheid bijhouden. Groot voordeel is dat het slimme horloge over een IP68-certificatie beschikt. Hierdoor kan hij 30 minuten lang tot een diepte van 1,5 meter in zoet water gebruikt worden. Bij regelmatig gebruik in een zwembad met chloor, is het noodzakelijk de smartwatch af te spoelen met schoon water. Hij is waterdicht en beschermd tegen stof wanneer alle poorten goed gesloten zijn.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Sony SmartWatch 3 White

  Alle specificaties en eigenschappen van de Sony SmartWatch 3 White overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2015-03-01
   i

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online
   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 1 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Kunststof
   Kleur band Wit
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Wit
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 45 gram
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands
  • Multimedia

   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee
   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja
   i

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja
   i

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   i

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid 1200
   i

   Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

   Aantal processorcores Quad-core
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.6 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x320 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 420
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   Stappenteller Ja
   i

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja
   i

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-68
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Sony SmartWatch 3 White

  Er zijn nog geen reviews over de Sony SmartWatch 3 White.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Sony SmartWatch 3 White.

Sony SmartWatch 3 White

Sony SmartWatch 3 White