Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.6 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

257,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink

Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink

Deze roze Sony Smartwatch 3 SWR 50 is een smartwach van de derde generatie. Dit superhandige horloge biedt talloze mogelijkheden! Dankzij de ingebouwde GPS en Bluetooth gebruik je de smartwatch zelfs zonder je telefoon. Bovendien beschikt de SmartWatch 3 over een batterij die tot twee dagen meegaat.

De stijlvolle roze smartwatch is daarnaast waterdicht, waardoor je hem gerust kunt dragen tijdens het sporten. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van besturingssysteem Android Wear gaat dit toestel bovendien niet snel vervelen!

Verbinden met je telefoon

Verbind de smartwatch met je telefoon en krijg toegang tot een heleboel handige functies. Neem bijvoorbeeld je telefoon op zonder hem uit je zak te halen en voer een gesprek met de ingebouwde microfoon. Daarnaast lees je alle notificaties van je smartphone direct op het scherm van je Sony SmartWatch 3!

Android Wear

De Sony SmartWatches maken gebruik van besturingssysteem Android Wear. Daarmee heb je de beschikking tot een heleboel apps voor je smartwatch, te downloaden in de Play Store. Zo kun je met de tientallen beschikbare fitness-apps je sportactiviteit bijhouden. Of ontvang taak- en agendameldingen direct op je Sony SmartWatch 3.

Ingebouwde GPS en kompas

Dankzij ingebouwde GPS en kompas raak je nooit meer de weg kwijt! Gebruik de GPS bijvoorbeeld om bijvoorbeeld je fitnessactiviteit te tracken. Zo weet je precies hoe ver je gelopen hebt. Bovendien houden de ingebouwde accelerometer en gyroscoop precies bij wat voor activiteit je aan het doen bent.

Verwisselbare band

De mooie roze band kan goed tegen water. Ook is hij verwisselbaar, zodat je de stijl van je horloge kunt aanpassen aan je eigen stijl! Met deze smartwatch haal je een horloge in huis die bij al je outfits past. Daarnaast kun je het design van de klok aanpassen aan je eigen voorkeur.

Muziek luisteren

Dankzij het interne geheugen van 4GB en de Bluetooth-connectiviteit is het horloge ook te gebruiken om muziek te luisteren zonder je telefoon. Handig tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen! Daarnaast helpt de ingebouwde processor met 512MB-werkgeheugen om je horloge snel te laten werken.

Spraakbesturing

Je bedient je SmartWatch 3 niet alleen met aanrakingen, maar ook door bewegingen en spraak. Vraag met de ingebouwde microfoon aan je horloge om je vriendin te bellen of om een notitie op je telefoon te maken!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartWatch 3 SWR50 Pink

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-03

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Roze
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Roze

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 45 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.6 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja