Sony SmartWatch 3 SWR50 Black

4 sterren
8,3
Erg goed
12 geverifieerde klantreviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black
Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.6 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 230,00

199,95

Tijdelijk niet leverbaar

Als Outletmodel vanaf 80,34 ›

We kunnen de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black

Sony SmartWatch 3 Black

De Sony SmartWatch 3 SWR50 is de derde generatie van Sony-smartwatches. Smartwatches geven u vele nieuwe mogelijkheden en kunnen het gebruiksgemak van uw smartphone verbeteren. Een groot voordeel aan de Sony SmartWatch 3 is dat u hem kunt gebruiken met én zonder uw smartphone. Als u het slimme horloge koppelt aan uw mobiele telefoon kunt u gebruik maken van vele handige functies. U kunt bijvoorbeeld oproepen beantwoorden zonder dat u uw mobiele telefoon hoeft te pakken! Het Sony-horloge kan uw stappen tellen en bijhouden hoeveel u sport. Zo houdt u altijd goed uw sportresultaten bij! De smartwatch heeft vele handige functies, zoals een versnellingsmeter en een GPS. Door deze GPS-functie verdwaalt u nooit meer! De SmartWatch 3 heeft een verwisselbare polsband, zo kunt u altijd een leuke kleur uitzoeken.

Verbinden met uw smartphone

Om de mogelijkheden van de Sony SmartWatch 3 optimaal te benutten kunt u hem koppelen aan uw smartphone. Dit is mogelijk met elk toestel met besturingssysteem Android 4.3 of nieuwer. Het slimme horloge kan draadloos koppelen met Bluetooth of NFC. Zo kan de SmartWatch 3 gelijk gegevens naar uw smartphone verzenden en kunt u met de smartwatch alle berichten of andere meldingen lezen. U kunt het Sony-horloge ook gebruiken zonder dat hij gekoppeld is aan een mobiele telefoon. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren onderweg! De smartwatch heeft een opslaggeheugen van 4 GB.

Spraakbesturing

De Sony SmartWatch 3 kunt u aansturen met uw stem! Door nieuwe technologische ontwikkelingen begrijpt de Sony SmartWatch wat u zegt en voert hij dit uit. Zo kunt u bijvoorbeeld berichten versturen door dit voor te lezen, erg handig als u bijvoorbeeld uw handen vol heeft! U kunt dingen opzoeken op internet zonder dat u het horloge of uw smartphone hoeft aan te raken! De smartwatch is ook te besturen met het touchscreen van 1.6 inch. Door de 1.2-GHz processor en het werkgeheugen van 512 MB werkt de Sony Smartwatch 3 ook nog eens erg snel!

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black:

8,3
12 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
 • Scherm: 8,3
 • Batterijduur: 8,3
 • Prijs-kwaliteit: 8,6
 • Design: 7,9
 • Functionaliteiten: 8,3

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartWatch 3 SWR50 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartWatch 3 SWR50 Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-03

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 45 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.6 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja

Outletproducten van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black

Productafbeelding van de Sony SmartWatch 3 SWR50 Black
Conditie: Goed
 • Meerdere lichte gebruikerssporen
 • 100% functionerend
 • 1 jaar garantie

Nieuwprijs: 199,95

80,34

Morgen gratis in huis