Sony Smartwatch 2 Metalen Band

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Smartwatch 2 Metalen Band

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Sony Smartwatch 2 Metalen Band is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Sony Smartwatch 2 Metalen Band

Sony Smartwatch 2 Metalen Band

Wil u nog meer uit uw Android smartphone halen? Met deze Smartwacth 2 van Sony heeft u het meest gewilde gadget van dit moment in huis. Op deze Smartwacth 2 kunt u veel meer dan alleen de tijd aflezen. De Smartwatch 2 maakt via bluetooth verbinding met uw smartphone waarna u gebruik kunt maken van allerlei veel gebruikte apps zoals: Facebook, Twitter, Gmail en de kalender app. Daarnaast kunt u met de Smartwatch 2 oproepen aannemen en ophangen, SMSen en uw mail openen/ mailtjes versturen. De smartwatch is geschikt voor elke smartphone die op Android 4.0 of later draait. De band is gemaakt van roestvrij staal waardoor de Smartwatch 2 een stijlvolle uitstraling heeft.    

Handsfree bellen

Met de Sony Smartwatch kunt u gesprekken opnemen en ophangen. In combinatie met een bluetooth headset kunt u zo optimaal handsfree bellen. U neemt de oproep op met één druk op uw Smartwatch 2 waardoor u niet meer uw toestel uit uw zak hoeft te halen.  

Waterbestendig

Net als veel normale horloges is de Sony Smartwatch 2 waterbestendig. Hierdoor kunt u de Smartwatch tijdens elke weersomstandigheid gewoon gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw Smartwatch beschadigd.  

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Smartwatch 2 Metalen Band is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Smartwatch 2 Metalen Band

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver