Sony SmartWatch 2 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartWatch 2 Black

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.6 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartWatch 2 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Sony SmartWatch 2 Black

Sony Smartwatch 2 Black

Verrijk uw smartphone met deze Sony Smartwatch 2 Black! Dit stijlvolle horloge is méér dan alleen een horloge: het is het verlengstuk van uw mobiele telefoon. Het horloge heeft Android en is compatibel met alle smartphones met Android vanaf versie 4.0. Dankzij Android kunnen er ook verschillende applicaties op de smartwatch gebruikt worden. Al uw berichten komen binnen op het horloge, waardoor u snel kunt zien of u belangrijke berichten heeft gekregen. Bij normaal gebruik gaat de smartwatch 3-4 dagen mee.

Handsfree bellen

Wanneer u uw smartphone in uw broekzak heeft, heeft u misschien niet door dat u gebeld wordt. Dat is niet handig én niet nodig! De zwarte Sony Smartwatch 2 zorgt voor een melding en u kunt, als u gebruikmaakt van een Bluetooth-headset, handsfree bellen! Met maar één druk op het scherm kunt u de oproep beantwoorden. U hoeft dus geen oproep meer te missen en kunt daarnaast ondertussen gewoon doorgaan waar u mee bezig was.

Waterbestendig

Een horloge is een accessoire die door weer en wind heen moet. Daarom is de Sony Smartwatch 2 Black waterbestendig. Ook als het regent kunt u gebruik maken van het horloge en u hoeft met natte handen niet bang te zijn dat hij stuk gaat. Erg handig wanneer u even snel moet kijken of u berichten heeft. Met deze Sony Smartwatch 2 hoeft u geen bericht meer te missen, onder welke weeromstandigheden dan ook, en gaat u stijlvol over straat!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartWatch 2 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartWatch 2 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 123 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 41 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 9 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Geheugen

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.6 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 220x176 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja