Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M

Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M

Met de Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M kunt u veilig autorijden. Deze autohouder is een uitermate handige accessoire wanneer u veel op pad moet met de auto en daarbij moet navigeren. U zet de autohouder met daarin uw toestel op het dashboard van de auto en laat de navigatie het werk verder doen. U kunt daarbij een draadloze headset gebruiken om ook nog eens handsfree te bellen. De unieke Super Suction Cup-technologie zorgt er voor dat uw Sony smartphone perfect op zijn plek blijft zitten wanneer de wegen niet zo goed zijn. De Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M kan 360 graden draaien zodat u elke hoek kan bekijken. De houder past bij de Sony Xperia Z1, Xperia Z en Xperia ZR.

Specificaties Sony Smartphone Autohouder SPA-CK20M

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart