Sony SmartBand Talk White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand Talk White
Productafbeelding van de Sony SmartBand Talk White

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand Talk White is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand Talk White

Sony SmartBand Talk White

De Sony SmartBand Talk White is een stijlvolle armband die de mogelijkheden van uw Android toestel vergroot. Als u de SmartBand koppelt aan een smartphone geeft dit nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld handsfree bellen. Dit kan erg handig zijn bij het autorijden aangezien gewoon bellen verboden is. Ook kunt u met de Sony SmartBand Talk berichten lezen die binnenkomen en deze gelijk beantwoorden! Omdat de slimme armband een stappenteller heeft en de gadget uw dagelijkse acitiviteiten bij kan houden is de Sony SmartBand ook uitermate geschikt om te helpen bij het afvallen. De Lifelog-applicatie kan een sportschema voor u maken als u wilt afvallen of gewoon fit en in conditie wilt blijven. In de verpakking zitten twee bandjes: maat L (255 mm) en maat S (232 mm).

SmartBand Talk

De Sony SmartBand Talk heeft deze naam gekregen omdat u gebruik kunt maken van spraakbediening. De armband voert de opdrachten uit die u zegt en dit is erg handig! Zo hoeft u uw smartwatch bijna nooit vast te houden en kunt u altijd snel reageren op bijvoorbeeld tekstberichten. Bovendien hoeft u niet bang te zijn als het regent, de SmartBand Talk is volledig waterdicht!

Fraai design

De Sony SmartBand Talk mag dan erg handig zijn, hij ziet er ook nog eens erg fraai uit. Het gebogen scherm en de fijne afwerking zorgen voor een stijlvol uiterlijk! Een ander groot voordeel aan de SmartBand is dat de polsband verwisselbaar is. De polsband is eenvoudig los te klikken en kan vervangen worden voor een andere kleur! Zo kunt u de kleur en stijl van de SmartBand Talk aanpassen aan uw eigen smaak. De Sony SmartBand is erg dun en door de zachte binnenkant zit de band ook fijn om uw pols. 

Specificaties Sony SmartBand Talk White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 296x128 pixels
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, Android 5.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja