Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony SmartBand Talk Black

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand Talk Black is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Sony SmartBand Talk Black

  Sony SmartBand Talk Black

  De Sony SmartBand Talk Black is een 'slimme' armband die de mogelijkheden van uw smartphone vergroot. De SmartBand heeft een scherpe 1.4 inch gebogen display waarmee u allerlei dingen kunt doen. Zo kunt u berichten lezen die binnenkomen op uw smartphone of bellen door de handige ingebouwde microfoon en luidspreker. Dit handsfree bellen is erg handig, bijvoorbeeld als u in de auto zit! Ook kunt u foto's bekijken, kijken hoe laat het is en zelfs muziek opzetten. Het scherm van de stijlvolle SmartBand Talk is in de kleuren zwart en wit beschikbaar, maar de polspand is verwisselbaar en daar zijn vele kleuren van beschikbaar! Zo kunt u uw armband naar eigen smaak aanpassen. In de verpakking zitten twee bandjes: maat L (255 mm) en maat S (232 mm).

  Blijf fit en in conditie

  De Sony SmartBand Talk is ontwikkeld om te dienen als iedeale hulp voor het sporten. De SmartBand kan bijhouden hoeveel u loopt, hoelang u daarover u doet, hoe veel u rust en hoeveel u slaapt. De SmartBand kan alle dagelijkse activiteiten bijhouden en u helpen om gezond en in conditie te blijven! Alle gegevens die de slimme SmartBand Talk verzamelt worden verzonden naar de Lifelog-applicatie op uw smartphone en deze app kan dan uw gegevens gebruiken om te kijken of u genoeg sport en kan eventueel een trainingsschema opstellen. Zo blijft u altijd fit en in conditie!

  Verbinden met smartphone

  Om van deze fantastische functies gebruik te maken moet uw Sony SmartBand Talk gekoppeld worden aan een smartphone, maar gelukkig gaat dit erg eenvoudig. Zo kunt u de slimme armband draadloos koppelen met Bluetooth. Om te kunnen koppelen met een Sony SmartBand moet uw toestel Android versie 4.4 of nieuwer hebben en Bluetooth ondersteunen. Handige apps voor de Sony SmartBand Talk Black, zoals Lifelog en de SmartBand Talk-app, zijn eenvoudig te downloaden.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Sony SmartBand Talk Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de Sony SmartBand Talk Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 1 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Scherm Ja
   Gebogen scherm Ja
   Tijdweergave Ja
   Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
   Trilfunctie Ja
   Waterdicht Spatwaterdicht

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Beeldscherm

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 296x128 pixels

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Nee
  • Compatibiliteit

   Compatibel vanaf Android 4.4, Android 5.0
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   Afstandsmeter Ja
   Bewegingssensor Ja
   CalorieŽnteller Ja
   Hoogtemeter Ja
   Slaapmonitor Ja
   Snelheidssensor Ja
   Stappenteller Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Sony SmartBand Talk Black.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Sony SmartBand Talk Black

  Er zijn nog geen reviews over de Sony SmartBand Talk Black.

Sony SmartBand Talk Black

Sony SmartBand Talk Black