Sony SmartBand Talk Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand Talk Black
Productafbeelding van de Sony SmartBand Talk Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap, snelheid en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand Talk Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand Talk Black

Sony SmartBand Talk Black

De Sony SmartBand Talk Black is een 'slimme' armband die de mogelijkheden van uw smartphone vergroot. De SmartBand heeft een scherpe 1.4 inch gebogen display waarmee u allerlei dingen kunt doen. Zo kunt u berichten lezen die binnenkomen op uw smartphone of bellen door de handige ingebouwde microfoon en luidspreker. Dit handsfree bellen is erg handig, bijvoorbeeld als u in de auto zit! Ook kunt u foto's bekijken, kijken hoe laat het is en zelfs muziek opzetten. Het scherm van de stijlvolle SmartBand Talk is in de kleuren zwart en wit beschikbaar, maar de polspand is verwisselbaar en daar zijn vele kleuren van beschikbaar! Zo kunt u uw armband naar eigen smaak aanpassen. In de verpakking zitten twee bandjes: maat L (255 mm) en maat S (232 mm).

Blijf fit en in conditie

De Sony SmartBand Talk is ontwikkeld om te dienen als iedeale hulp voor het sporten. De SmartBand kan bijhouden hoeveel u loopt, hoelang u daarover u doet, hoe veel u rust en hoeveel u slaapt. De SmartBand kan alle dagelijkse activiteiten bijhouden en u helpen om gezond en in conditie te blijven! Alle gegevens die de slimme SmartBand Talk verzamelt worden verzonden naar de Lifelog-applicatie op uw smartphone en deze app kan dan uw gegevens gebruiken om te kijken of u genoeg sport en kan eventueel een trainingsschema opstellen. Zo blijft u altijd fit en in conditie!

Verbinden met smartphone

Om van deze fantastische functies gebruik te maken moet uw Sony SmartBand Talk gekoppeld worden aan een smartphone, maar gelukkig gaat dit erg eenvoudig. Zo kunt u de slimme armband draadloos koppelen met Bluetooth. Om te kunnen koppelen met een Sony SmartBand moet uw toestel Android versie 4.4 of nieuwer hebben en Bluetooth ondersteunen. Handige apps voor de Sony SmartBand Talk Black, zoals Lifelog en de SmartBand Talk-app, zijn eenvoudig te downloaden.

Specificaties Sony SmartBand Talk Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 296x128 pixels
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, Android 5.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja