Sony SmartBand Leather Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand Leather Brown
Productafbeelding van de Sony SmartBand Leather Brown

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand Leather Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand Leather Brown

Sony SmartBand Leather Brown

De Sony SmartBand Leather Brown is de ideale accessoire om een actievere of meer gezonde levensstijl na te streven. Deze slimme armband kan verschillende activiteiten en gegevens registreren, die u kunnen helpen gezonder te leven. U kunt de Sony SmartBand via Bluetooth verbinden met uw Android-smartphone en vervolgens via Lifelog uw levensstijl bijhouden. Uw Android-telefoon moet op Android 4.4 of hoger draaien. Ook handig is dat de Sony armband gaat trillen wanneer u gebeld wordt of wanneer er een bericht binnenkomt. Zo blijft u altijd op de hoogte van alle meldingen! De slimme wekker waarover de Sony SmartBand Leather Brown beschikt, kan precies uw slaapritme bijhouden. Hierdoor berekent hij de beste tijd om u wakker te maken.

Specificaties Sony SmartBand Leather Brown

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja