Sony SmartBand Green FIFA

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand Green FIFA
Productafbeelding van de Sony SmartBand Green FIFA

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand Green FIFA is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand Green FIFA

Sony SmartBand Green FIFA

De Sony SmartBand Green FIFA is een speciale Sony SmartBand editie. De buitenkant van deze variant is namelijk in de kleuren van Brazilië. Verder is de gadget een innovatieve polsband die ontzettend veel van uw dagelijks leven kan registreren. Ook voor buitenactiviteiten kunt u de SmartBand Green FIFA gebruiken want hij is waterdicht. Een leuke en handige functie is dat de accessoire uw slaapritme kan bijhouden, hierdoor kan hij de tijd bereken om u op het juiste moment (wanneer u genoeg heeft geslapen) wakker te maken.

Dagelijkse reisgenoot

De draagbare Sony SmartBand kunt u altijd en overal gebruiken. Zo kan de slimme polsband via een Android smartphone app automatisch uw fysieke, sociale en entertainmentactiviteiten vastleggen. Aan het eind van de dag kunt u dankzij de SmartBand precies zien hoe actief u bent geweest, waar u bent geweest en hoe u gecommuniceerd heeft. De polsband blijft altijd in verbinding met uw smartphone via Bluetooth. Via een trilalarm weet u wanneer u een bericht krijg of gebeld wordt. Ook kunt u de muziekspeler bedienen met de Sony SmartBand.

Specificaties Sony SmartBand Green FIFA

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Groen
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja