Sony SmartBand 2 White

4 sterren
7,5
Goed
1 geverifieerde klantreview

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 White
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 White
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 White
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 White

Klanten zijn blij met:

 • Meet hartslag, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand 2 White is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand 2 White

Sony SmartBand 2 White

Vergroot de mogelijkheden van je smartphone met de Sony SmartBand 2 White! Je koppelt de fitness tracker aan je telefoon via Bluetooth of NFC. De gadget heeft verschillende sensoren aan boord zodat hij verschillende activiteit kan meten. De SmartBand 2 is compatibel met Android 4.4 of hoger en iOS 8.2 of hoger. De band is gemaakt van flexibel siliconenmateriaal en zit zo altijd comfortabel om je pols. De band heeft drie LED-lampjes, deze worden gebruikt om aan te geven of er berichten binnen zijn gekomen op je smartphone! De Sony Smartband is uitermate geschikt om je dagelijkse activiteiten bij te houden. De smartband beschikt bijvoorbeeld over een slaapmonitor zodat hij je nachtrust kan bijhouden. Al je gegevens kan je bekijken in de Lifelog-app. De applicatie is beschikbaar als Sony Lifelog-app, Android-hostapp en iOS-hostapp.

Fitness tracker

De Sony SmartBand 2 White wordt ook wel een fitness tracker genoemd. De smartband is namelijk uitermate geschikt om lichaamsbeweging bij te houden. Je kunt bijhouden hoeveel inspanning je moet leveren voor een bepaalde oefening en ziet daarbij of je hartslag erg gestegen is. De Sony Smartband heeft namelijk een ingebouwde hartslagsensor! De tracker houdt alles bij en stuurt de gegevens naar je smartphone, zodat je nooit wat mist. Hierdoor wordt je extra gestimuleerd om te sporten en je fysieke conditie te verbeteren. Bovendien is de smartband waterdicht tot 3 meter diepte, waardoor het ook mogelijk is om met de Sony Smartband te zwemmen.

 

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Sony SmartBand 2 White:

7,5
1 geverifieerde review
4 sterren
Goed
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 7,5
 • Bouwkwaliteit: 10
 • Functionaliteiten: 5
 • Nauwkeurigheid: 5

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartBand 2 White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartBand 2 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 8.2
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja