Sony SmartBand 2 Black

4 sterren
8
Erg goed
1 geverifieerde klantreview

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 Black
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 Black
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 Black
Productafbeelding van de Sony SmartBand 2 Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet hartslag, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Sony SmartBand 2 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Sony SmartBand 2 Black

Sony SmartBand 2 Black

Verrijk je dagelijkse leven met de multifunctionele Sony SmartBand 2 Black! Deze handige gadget is een tracker die gebruikt kan worden voor onder andere fitness, hardlopen en zwemmen. De band is gemaakt van siliconen en zit daarom comfortabel om je pols. Je kunt de fitness tracker eenvoudig koppelen aan je smartphone via Bluetooth of NFC. De Smartband 2 is compatibel met Android 4.4 of nieuwer en iOS 8.2 of hoger. Door de drie handige notificatielampjes op de band mis je nooit meer een bericht en weet je precies wanneer je jouw toestel te voorschijn moet halen. De Sony Smartband beschikt bovendien over meerdere sensoren, waarmee je allerlei informatie kunt verkrijgen over je activiteiten. Zo kan de gadget in de gaten houden of je wel genoeg rust neemt en hoeveel kilometer je loopt.

Hartslagmeter

Eén van deze handige sensoren van de Sony SmartBand 2 is de hartslagmeter. Het meten van je hartslag, bijvoorbeeld na het sporten, kan gebruikt worden om te kijken hoe je er conditioneel voor staat. Ook kan er met de hartslagmeter exact worden bijgehouden hoeveel je slaapt. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om aan te geven hoe gezond je leeft! Verder heeft de Smartband een GPS-functie en een stappenteller. Je kunt bijhouden hoeveel en hoe snel je loopt en hoeveel rust je tussendoor pakt. De Smartband 2 is waterdicht tot 3 meter diepte, waardoor hij ook gebruikt kan worden om te zwemmen. De Sony Smartband 2 SWR 12 is dus niet alleen een erg leuke gadget, het stimuleert ook nog eens je gezondheid!

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Sony SmartBand 2 Black:

8,0
1 geverifieerde review
4 sterren
Erg goed
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Bouwkwaliteit: 10
 • Functionaliteiten: 5
 • Nauwkeurigheid: 5

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Sony SmartBand 2 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony SmartBand 2 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 8.2
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja