Sony Smartwatch

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Smartwatch

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Sony Smartwatch is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Sony Smartwatch

Sony Smartwatch

 

Met de Sony Smartwatch kunt u alle kanten op. De Smartwatch is meer dan een horloge, het verbindt met uw mobiele telefoon waarna u bijvoorbeeld contact kan onderhouden met sociale media of de muziek op uw mobiele telefoon uit en aan kan zetten. De Smartwatch heeft een 1.3 inch OLED scherm, dit is een touchscreen en registreert dus de input van uw vingers. De smartwatch is ook compatibel met andere fabrikanten dan Sony. Uw toestel dient dan wel minstens over Android v2.1 en Bluetooth 3.0 te beschikken.

 

Gebruik

 

De Sony Smartwatch is goed te gebruiken wanneer u bijvoorbeeld sport of met andere activiteiten bezig bent. U kunt dan niet met een groot toestel aan de slag maar u heeft natuurlijk nog wel ruimte over om de pols. Met de Smartwatch zult u merken dat u nog beter op de hoogte bent van wat er om u heen gebeurt. Het is niet meer nodig om uw telefoon te pakken om een nummer te beluisteren, gebruik de Smartwatch en kies gemakkelijk en zonder moeite het nummer uit wat u op dat moment wil beluisteren!

Specificaties Sony Smartwatch

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart