Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh
Productafbeelding van de Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh

Klanten zijn blij met:

 • Officiële Sony-lader

Uitgebreide specificaties

De Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh

Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh

U bent pas halverwege de dag en de batterij van uw smartphone is al op door intensief gebruik of omdat u vergeten bent uw toestel op te laden. Als smartphone gebruiker zult u dit probleem ongetwijfeld herkennen. Deze Portable Power Supply van Sony biedt u een oplossing voor dit probleem. Deze Power Supply geeft u de mogelijkheid om de batterij van uw toestel tot wel 150% op te laden zonder dat uw gebruik hoeft te maken van een stopcontact of andere energiebron. U kunt deze Power Supply opladen via de bijgeleverde USB kabel aan bijvoorbeeld uw computer maar ook aan het stopcontact. De Power Supply laadt uw toestel volledig op in 1-3 uur. Naast het praktische aspect heeft deze Portable Power Supply een prachtig slank design waardoor deze weinig ruimte inneemt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Dit product is geschikt voor alle smartphones en tablets met een micro USB aansluiting dus niet alleen Sony producten. Een onmisbare accessoire voor elke smartphone gebruiker. 

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Portable Power Supply for Smartphones & Tablets 3.500 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs