Sony NFC Smart Tags (2x)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony NFC Smart Tags (2x)

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Sony NFC Smart Tags (2x) is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Sony NFC Smart Tags (2x)

Sony NFC Smart Tags (2x)

Wanneer uw telefoon beschikt over NFC kunt u nog meer uit uw mobiele telefoon halen! Deze NFC Smart Tags van Sony kunnen u een hoop tijd besparen. U kunt de Smart Tags eenvoudig installeren en activeren, het enige wat u hoeft te doen is de telefoon vlak bij de chip te houden en u kunt aan de slag! Er zijn allerlei handige manieren om de Smart tag te gebruiken, zo kunt u bijvoorbeeld een Tag uitkiezen die u op het kantoor gebruikt. Wanneer u uw mobiele telefoon tegen de Tag aanhoudt kunt u bijvoorbeeld instellen dat de mobiele telefoon automatisch op stil gaat en de agenda geopend wordt. Dat scheelt u tijd en moeite! Nooit meer vergeten om de wekker te zetten voor het slapen gaan? Gebruik een Smart Tag en stel hem zo in dat de wekker automatisch wordt gezet! U krijgt meteen 2 Smart Tags mee, zo kunt u op meerdere plekken een Tag gebruiken. De mogelijkheden zijn onbegrensd, experimenteer zelf en ontdek hoe handig de Smart Tags kunnen zijn!

Specificaties Sony NFC Smart Tags (2x)

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Anders