Sony MH-EX300AP Stereo Headset Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony MH-EX300AP Stereo Headset Black is niet meer leverbaar.

Naar alle oordopjes

Beschrijving van de Sony MH-EX300AP Stereo Headset Black

Sony MH-EX300AP Stereo Headset Black

 

De originele stereo headset accessoire voor de Sony Xperia Z is nu ook beschikbaar bij Belsimpel! De headset is in combinatie met de Xperia Z onmisbaar voor u. Zo beschikt de accessoire over enkele handige eigenschappen waardoor u niet meer zonder de EX300AP kan! Wanneer u een gesprek wil voeren is het wel zo handig dat de achtergrondgeluiden uw gesprek niet hinderen. Sony heeft daar iets op gevonden, automatische demping van de muziek. Doordat er een handige antwoordknop aanwezig is kunt u eenvoudig een conversatie starten of beëindigen. De muziek zal tijdens het gesprek zachter zijn en na het gesprek weer normaal hervatten, ideaal! Verder is de geluidskwaliteit van de MH-EX300AP ongekend voor zijn prijsklasse, zo weet u zeker dat u de ideale keuze maakt.

Specificaties Sony MH-EX300AP Stereo Headset Black

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 120 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm