Sony MDR-XB550AP Red

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen

Verkoopprijs

48,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Sony MDR-XB550AP Red

De Sony MDR-XB550AP is een handige koptelefoon die perfect aansluit op je telefoon. Je kunt hem gebruiken om muziek te luisteren in hoge kwaliteit, en je schakelt moeiteloos om naar een telefoongesprek dankzij de bediening in het snoer.

Deze rode variant ziet er ook nog eens erg goed uit! De koptelefoon heeft een stoer en elegant design, zodat je er ook mee over straat kunt. De hoofdband blijft lange stukken achter elkaar lekker op je hoofd zitten, zodat je geen last krijgt bij een lange reis bijvoorbeeld.

Extra Bass

De Sony MDR-XB550AP is voorzien van de Extra Bass functie, die de lage tonen een extra boost geeft. Hierdoor geniet je van je favoriete muziek in nog betere kwaliteit! Het diepe, euforische geluid van de koptelefoon zorgt ervoor dat je je nog meer in je muziek begeeft.

Comfortabel en functioneel

De oorschelpen van deze MDR-XB550AP zijn erg comfortabel op je oren, zodat je geen last krijgt bij een lange zit. In het snoer zit een afstandsbediening waarmee je gesprekken kan opnemen, geen probleem wanneer je gebeld wordt tijdens het luisteren dus!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony MDR-XB550AP Red is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony MDR-XB550AP Red

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type On ear
  Kabellengte 120 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Rood

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 180 gram
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Afstandsbediening, Opnemen / ophangen, Volumeregeling
  Fysieke knoppen bediening Ja
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 102 dB
  Maximale frequentiebereik 22000 Hz
  Minimale frequentiebereik 5 Hz