Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black

Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black

 

Met een Sony headset haalt u echte kwaliteit binnen voor een fatsoenlijke prijs. De DR-ZX302VP, een hele mond vol, heeft alles in huis wat u mag verwachten van een moderne koptelefoon. Dankzij de hoge kwaliteit zult u merken dat u muziek anders ervaart, u mist geen enkele noot meer! Natuurlijk moet een headset er ook mooi uitzien, immers u wilt er ook mee over straat kunnen. Sony heeft daarom ook veel aandacht besteed aan de uiterlijke kenmerken, het resultaat mag er zijn! Dit is de zwarte versie van de DR-ZX302VP. Als u deze accessoire gebruikt in combinatie met een iPhone 4/4s dan kunt u ook gebruik maken van de ingebouwde microfoon!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Headset DR-ZX302VP Stereo Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Over the ear
  Kabellengte 120 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 120 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm