Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset

Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset

Bent u opzoek naar een goede headset voor uw telefoon, maar heeft u geen zin in gedoe met snoertjes? Wij bieden u de MW600 hi-fi draadloze headset aan. Deze headset is speciaal ontworpen om geweldige audioprestaties te kunnen leveren. U zult merken dat wanneer u deze headset op heeft, u altijd helder geluid hoort met een lekkere bas. Het voordeel van deze headset is dat u meerdere draadloze apparaten kunt koppelen waardoor u dus bij verschillende apparaten toegang hebt tot de audiobestanden. De headset is te gebruiken met Sony Ericsson telefoons maar is ook compatibel met Bluetooth mobieltjes van andere fabrikanten. Verder kunt u altijd makkelijk gesprekken opnemen of afbreken met de hiervoor bedoelde knop op uw headset en radio luisteren met de ingebouwde FM-radio. Met het A2DP Bluetooth profiel kunt u muziek streamen naar uw headset van uiterst hoge kwaliteit en met de 3.5mm aansluiting kunt u altijd van oordopjes wisselen wanneer u dat wilt. Haal hem vandaag nog binnen!
 

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson MW600 hi-fi Draadloze Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 13 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 11 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 500 uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm