Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907

Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907

Houdt u niet van knoppen op uw headset, of heeft u gewoon behoefte aan wat sci-fi technologie? Deze Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907 zijn de allereerst oordopjes die u kan besturen zonder één knop aan te raken. De oordopjes reageren op beweging en wanneer u twee oordopjes in doet zal de muziek gaan spelen. Haalt vervolgens één oordopje uit uw oor dan zal de muziek pauzeren en kunt u een gesprek aan nemen of afbreken. Afgezien van het feit dat deze headset gebruik maakt van splinternieuwe technologie, voorziet deze u ook van kraakhelder geluid voor de muziek ervaring waar u naar op zoek bent. De headset wordt aangesloten met een 3.5mm aansluiting en is compatibel met bijna alle mobiele toestellen met een 3.5mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 25 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm