Sony Ericsson Minilader EP800

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Minilader EP800 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Ericsson Minilader EP800

Energiebesparende Minilader EP800

U kent het wel, u bent altijd op pad en neemt natuurlijk uw mobiel met zich mee, maar uw telefoon gaat altijd snel leeg en dat opladen duurt weer veel te lang. Dat is verleden tijd met de Minilader EP800 van Sony Ericsson. Deze lader is speciaal gemaakt om het formaat van de lader te reduceren en uw mobiel sneller op te laden. De lader heeft een USB ingang en dit maakt hem universeel voor alle USB opladers van uw telefoon. Dankzij de bijgeleverde kabel met micro USB aansluiting is hij ook te gebruiken voor mobiele telefoons met een micro USB poort. De lader is gemaakt van GreenHeart en is onderdeel van een groen project waardoor niet alleen het proces van het maken van de lader zo mileuvriendelijk mogelijk is, maar ook het opladen zelf gaat op energievriendelijke manier en zorgt ervoor dat uw mobiel tot 40% sneller kan opladen. Bespaar uzelf tijd en doe het nog milieuvriendelijk ook met de Energiebesparende Minilader EP800.

Specificaties Sony Ericsson Minilader EP800

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart