Sony Ericsson LiveView

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Ericsson LiveView

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson LiveView is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Sony Ericsson LiveView

Sony Ericsson LiveView                                

Maak gebruik van uw Android telefoon zonder deze uit zijn veilige case of uit uw tas te halen met de Sony Ericsson Live View. De Live View is draadloos en eenvoudig te bevestigen aan uw kledij of te dragen in uw broekzak door zijn compacte formaat. De live view geeft al uw berichten en oproepen weer en ook kunt u de muziek van uw telefoon aanzetten door de live view enkel een tik te geven. Ook geeft de Live View de energie status van uw telefoon weer, zodat u altijd op tijd uw telefoon kunt voorzien van voeding. Uw mobiele telefoon blijft verbonden met de Live View tot een afstand van 10 meter. U kunt de Sony Ericsson Live View gebruiken voor mobiele telefoons die beschikken over Android 2,0 en hoger en bluetooth 2,1.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson LiveView is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson LiveView

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart