Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Sony Ericsson Live + View Sports Armband

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.3 inch touchscreen
 • Flexibele band van overig
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson Live + View Sports Armband is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband

  Sony Ericsson Live View + Sport Armband

  Blijf altijd op de hoogte van uw laatste notificaties en workout statistieken met de Sony Ericsson Live View + Sport Armband. De Live View is een slimme fitheids armband van Sony Ericsson die makkelijk te bevestigen is om uw pols. De Live View kan via Bluethooth gekoppeld worden met elk toestel dat beschikt over Android 2.0 of hoger. Op het 1,3 inch OLED display kunt u uw laatste berichten, datum en tijd bekijken. De Live View Armband heeft een fraai design en kan eenvoudig op het polsbandje of riem worden geklikt. Zo kan de smartphone in de tas blijven. Het polsbandje is goed afwasbaar, dit is erg handig na een intensieve workout. Na twee uur opladen kan de Live View van Sony Ericsson tot wel vier dagen mee.

  Multifunctioneel

  De Sony Ericsson Live View is een multifunctionele fitheidsarmband. Zodra u uw smartphone via Bluethooth heeft verbonden zal de Live View al uw sms berichten weergeven op het scherm. Met behulp van een trilfunctie worden deze notificaties gemeld. Daarnaast houdt de Live View u op de hoogte van al uw Facebook en Twitter meldingen. Ook rss-feeds, datum en tijd worden weergegeven en bij inkomende oproepen ziet u het telefoon nummer op het scherm verschijnen. Overigens kan de Live View worden gebruikt als mediaspeler voor uw telefoon, dit is ideaal tijdens het sporten!

  Fitness pakket

  Sony Ericsson heeft met de Sony Ericcson Live View + Sportarmband een Fitness pakket samengesteld. Deze is speciaal voor uw workouts en heeft vele voordelen. Ten eerste bevat het pakket de Sony Ericsson Live View, het slimme fitheidsbandje dat u voorziet van al uw notificaties en gebruikt kan worden als mp3 speler. Daarnaast zit er een sport armband bij, deze is speciaal ontworpen voor uw smartphone zodat u tijdens het sporten uw telefoon bij u draagt zonder dat u er iets van merkt. Tot slot kunt een jaar lang gratis gebruik maken van de Sportypal Pro applicatie die door Sony Ericsson wordt aangeboden. Met deze app kunt u al uw workouts bijhouden en uzelf uitdagen voor een nog betere prestaties!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband

  Alle specificaties en eigenschappen van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 1 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Overig
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 15 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Android

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 35 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 35 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 11 mm
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype OLED

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.3 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 128x128 pixels
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Sensoren

   Stappenteller Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Sony Ericsson Live + View Sports Armband

  Er zijn nog geen reviews over de Sony Ericsson Live + View Sports Armband.

Sony Ericsson Live + View Sports Armband

Sony Ericsson Live + View Sports Armband