Sony Ericsson Live + View Sports Armband

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband
Productafbeelding van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • 1.3 inch touchscreen
 • 36mm kast

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson Live + View Sports Armband is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Sony Ericsson Live + View Sports Armband

Sony Ericsson Live View + Sport Armband

Blijf altijd op de hoogte van uw laatste notificaties en workout statistieken met de Sony Ericsson Live View + Sport Armband. De Live View is een slimme fitheids armband van Sony Ericsson die makkelijk te bevestigen is om uw pols. De Live View kan via Bluethooth gekoppeld worden met elk toestel dat beschikt over Android 2.0 of hoger. Op het 1,3 inch OLED display kunt u uw laatste berichten, datum en tijd bekijken. De Live View Armband heeft een fraai design en kan eenvoudig op het polsbandje of riem worden geklikt. Zo kan de smartphone in de tas blijven. Het polsbandje is goed afwasbaar, dit is erg handig na een intensieve workout. Na twee uur opladen kan de Live View van Sony Ericsson tot wel vier dagen mee.

Multifunctioneel

De Sony Ericsson Live View is een multifunctionele fitheidsarmband. Zodra u uw smartphone via Bluethooth heeft verbonden zal de Live View al uw sms berichten weergeven op het scherm. Met behulp van een trilfunctie worden deze notificaties gemeld. Daarnaast houdt de Live View u op de hoogte van al uw Facebook en Twitter meldingen. Ook rss-feeds, datum en tijd worden weergegeven en bij inkomende oproepen ziet u het telefoon nummer op het scherm verschijnen. Overigens kan de Live View worden gebruikt als mediaspeler voor uw telefoon, dit is ideaal tijdens het sporten!

Fitness pakket

Sony Ericsson heeft met de Sony Ericcson Live View + Sportarmband een Fitness pakket samengesteld. Deze is speciaal voor uw workouts en heeft vele voordelen. Ten eerste bevat het pakket de Sony Ericsson Live View, het slimme fitheidsbandje dat u voorziet van al uw notificaties en gebruikt kan worden als mp3 speler. Daarnaast zit er een sport armband bij, deze is speciaal ontworpen voor uw smartphone zodat u tijdens het sporten uw telefoon bij u draagt zonder dat u er iets van merkt. Tot slot kunt een jaar lang gratis gebruik maken van de Sportypal Pro applicatie die door Sony Ericsson wordt aangeboden. Met deze app kunt u al uw workouts bijhouden en uzelf uitdagen voor een nog betere prestaties!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Live + View Sports Armband is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Live + View Sports Armband

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 36mm
  Materiaal band Overig
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 15 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 35 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 35 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.3 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 128x128 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Sensoren

  Stappenteller Ja