Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710

Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710

Bent u op zoek naar een Headset van hoge kwaliteit? Dan bieden wij u de Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710 aan. Deze headset beschikt over verschillende toetsen waar u het volgende nummer mee kunt selecteren en telefoontjes mee aan kunt nemen of afbreken. In de headset zit een microfoon verwerkt met ruis- en vervormings onderdrukking. De headset is ideaal om mee weg te duiken in uw muziekwereld en wanneer u gebeld wordt zal de muziek automatisch stoppen en weer doorgaan wanneer het gesprek is beëindigd. De headset wordt aangesloten met een 3,5mm aansluiting en is compatibel met mobiele telefoons met een 3,5mm poort. Sony Ericsson streeft er altijd naar u de beste audioprestaties te garanderen en deze headset heeft dan ook erg helder geluid en een fijne bas. Haal deze headset vandaag in huis en geniet van uw muziek!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Hi-fi Stereo Headset MH710

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 1m cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 25 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Noise Filtering Ja
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm