Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810

Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810

Lekker naar uw favoriete muziek luisteren wanneer u in de bus zit, tijdens het werk of tijdens college met de Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810. De headset stimuleert uw telefoon gebruik doordat het allerei toetsen heeft die ervoor zorgen dat u gemakkelijk en snel van nummer kunt wisselen en telefoon gesprekken kunt aannemen zonder naar uw mobiel te hoeven grijpen. De headset heeft een 3.5mm aansluiting en is compatibel met bijna alle telefoons met een 3,5mm poort. De headset is ook gelijk een antenne waardoor FM-radio beluisteren ook nog mogelijk gemaakt wordt. Het geluid is bijna natuurgetrouw en zorgt er voor dat u alle nieuwe hits en uw favoriete muziek in hoge kwaliteit kunt beluisteren. De oordopjes worden geleverd met earplugs in 3 maten zodat ze altijd passen. Wilt u echt kunnen genieten van muziek en gemakkelijk handsfree telefoongesprekken kunnen voeren? Haal de Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810 dan vandaag nog in huis.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Hi-Fi Remote Headset MH810

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 20 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Noise Filtering Ja
 • Verwijderen

  Connector MicroUSB