Sony Ericsson headset HPM-88

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson headset HPM-88 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson headset HPM-88

Sony Ericsson headset HPM-88

Met deze headset kunt u handsfree bellen terwijl u geniet van een superieure geluidskwaliteit. Elk onderdeel aan een Sony Ericsson muziekaccesoire is ontworpen voor optimale audioprestatie. U zult bij deze headset dus ook genieten van een helder geluid, een diepe bas en een krachtige sound. Door de lawaaionderdrukking in de headset kunt u in alle rust naar uw muziek luisteren zonder last te hebben van storende achtergrond geluiden. Ook kunt u ruisannulering inschakelen dit is ideaal voor heldere muziek als je reist, werkt of gewoon uitrust. De headset is stijlvol en licht van gewicht waardoor hij ideaal is om mee te nemen voor onderweg. Door handsfree bellen voldoet u aan de wet wanneer u in de auto wilt bellen en kunt u ondertussen genieten van uw muziek. De oortjes zitten veilig en comfortabel in uw oor. De headset is makkelijk in gebruik door de eenvoudige opneemtoets. De headset kent een 3,5 mm connector waardoor de headset op meerdere telefoons aan te sluiten is.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson headset HPM-88 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson headset HPM-88

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 0 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 0 uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Stereo
  Noise Filtering Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm