Sony Ericsson EP500 standaardbatterij

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson EP500 standaardbatterij is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson EP500 standaardbatterij

Sony Ericsson EP500 standaardbatterij

Is uw orginele batterij voor uw telefoon versleten of zit u veel te vaak onnodig zonder stroom? Daar kan nu verandering in komen met de Sony Ericsson EP500 standaardbatterij. De EP500 is precies hetzelfde als uw orginele batterij zodat u zeker weet dat de accu compatibel is. Het overkomt velen namelijk wel eens dat uw telefoon leeg raakt op het moment dat u net even wat op zit te zoeken of nog even naar huis moet bellen dat je wat later komt. Met de EP500 is dit verleden tijd. De batterij beschikt over een capaciteit van 1200 mAh en de meeste zullen merken dat dit als extra ook voor een actieve gebruiker dit ruim genoeg is. Zorg ervoor dat u niet meer onnodig zonder stroom komt te zitten en bestel de Sony Ericsson EP500 standaardbatterij.

Specificaties Sony Ericsson EP500 standaardbatterij

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Polymeer

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1200 mAh