Sony Ericsson EP310 Micro USB Lader

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson EP310 Micro USB Lader is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Ericsson EP310 Micro USB Lader

Sony Ericsson EP310 Micro USB Lader

Na een hele dag actief bezig zijn met uw mobiel, wil het nog wel eens voorkomen dat uw telefoon sneller leeg is dan verwacht. Het is altijd vervelend als u op weg naar huis een drukke trein instapt en de terugreis door wilt komen met uw favoriete muziek, maar u vervolgens een lege accu heeft. De Sony Ericsson EP310 Micro USB lader is gemakkelijk mee te nemen naar uw werk. Elk toestel met een micro usb aansluiting is compatibel met de EP310 lader. De lader is samen gemaakt met GreenHeart waardoor u ervan verzekerd bent dat de lader u op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier van stroom voorziet. Neem voortaan deze lader mee op pad en kom nooit meer zonder stroom te zitten!

Specificaties Sony Ericsson EP310 Micro USB Lader

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart