Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410

Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410

Heeft u een druk zakenleven en is het af en toe noodzakelijk dit te combineren met uw privéleven? De Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410 zorgt ervoor dat u gesprekken kunt blijven voeren wanneer u in de auto zit om de kinderen af te zetten of de hond aan het uitlaten bent. De headset kan gemakkelijk om uw oor geplaatst worden en bevat een knop om snel gesprekken op te nemen en af te handelen. De Headset kan gekoppeld worden aan twee mobieltjes dus bijvoorbeeld één zakelijk en één prive. Sony Ericsson richt zich altijd op audioprestaties en ook deze headset levert weer kristalhelder geluid bij al uw gesprekken. Twijfel niet langer en regel voortaan uw gesprekken overal en snel.
 

 

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Bluetooth Headset VH410

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind- and in ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 12 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 10 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 350 uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Mono