Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700

Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700

Bent u vaak onderweg en kunt u het zich niet altijd permiteren om één hand kwijt te zijn aan uw telefoon? Deze Sony Ericsson Bluetooth Handsfree headset VH700 laat u zonder problemen verder bellen of handsfree chatten. Het maakt niet uit of dit in de auto is of in een overvolle trein. Deze Bluetooth headset is zelf aan te sluiten op twee telefoons. Chats inspreken via uw telefoon is nog nooit zo gemakkelijk en zorgeloos geweest en u blijft altijd binnen de wet! Rond een straal van 10 meter heeft u altijd verbinding met uw telefoon en dit biedt dan ook de optie om uw telefoon veilig in uw tas of dergelijke te bewaren. De headset is uiteraard speciaal ontwikkeld voor Sony Ericsson mobieltjes maar kan door de Bluetooth technologie ook voor andere telefoons gebruikt worden. Het oordopje komt met zes formaten en bevat een clip die u om uw oor kunt plaatsen zodat hij goed blijft zitten. De headset is mede ontworpen door GreenHeart en is dus nog milieu bewust ook!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Ericsson Bluetooth Handsfree Headset VH700

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 17 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 5 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 250 uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo