Sony Ericsson Autolader CLA-70

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Ericsson Autolader CLA-70

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson Autolader CLA-70 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Ericsson Autolader CLA-70

Sony Ericsson Autolader CLA-70

Bent u veel onderweg en heeft u telefoon veel stroom nodig? Er bestaat nu een eenvoudig oplossing voor uw probleem. Met deze autolader van Sony Ericsson zult u geen last meer hebben van een lege batterij. De lader is eenvoudig en praktisch voor het gebruik in de auto. De lader zelf is erg licht maar tegelijkertijd erg krachtig waardoor de lader uw telefoon de juiste hoeveelheid stroom zal geven. Deze lader is makkelijk te bevestigen in de auto hij hoeft alleen maar aangesloten te worden op de sigarettenaansteker. De lader kan gebruikt worden met 12 volt of 24 volt. Door de Sony Ericsson autolader zult u voortaan altijd en overal bereikbaar. Doordat de autolader beschikt over een mini USB aansluiting is hij geschikt voor meerdere telefoons.

Specificaties Sony Ericsson Autolader CLA-70

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart