Sony Ericsson Autolader AN300

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Ericsson Autolader AN300

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson Autolader AN300 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Ericsson Autolader AN300

Sony Ericsson Autolader AN300

Bent u vaak onderweg of is uw telefoon snel leeg? Neem dan deze Sony Ericsson Autolader AN300 als de oplossing en voorkom voortaan een lege mobiele telefoon. U kunt met deze autolader uw telefoon tijdens de rit opladen via uw sigarettenaansteker. Het enige wat u hoeft te doen is de sigarettenaansteker aansluiting van de autolader te koppelen aan uw sigarettenaansteker en de micro USB aansluiting in de micro USB poort van uw telefoon te pluggen. Alle telefoons met een micro USB poort kunnen op deze Autolader AN300 aangesloten worden en de autolader is daarom universeel. Uw telefoon wordt met deze autolader uiterst veilig en snel opgeladen terwijl u naar uw bestemming toe rijdt en is voorzien van een zwarte kleur.

 

Specificaties Sony Ericsson Autolader AN300

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart