Sony Ericsson Autolader AN-401

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sony Ericsson Autolader AN-401

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De Sony Ericsson Autolader AN-401 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Sony Ericsson Autolader AN-401

Sony Ericsson Autolader AN-401

U kunt nu gebruik maken van alle multimediafuncties die u smartphone u biedt zonder dat u stil hoeft te staan bij het gebruik van uw accu, dankzij de AN401 autolader van Sony Ericsson. Hiermee kunt u onderweg eenvoudig uw mobiele telefoon opladen door de lader aan te sluiten op de sigarettenaansteker in uw auto. De lader is ideaal voor onderweg doordat hij erg compact en licht van gewicht is. Verder is de autolader modern vormgegeven en gebruiksvriendelijk. Door de micro-USB aansluiting is deze autolader geschikt voor alle toestellen die compatibel zijn met een micro-USB aansluiting. Door uw telefoon op te laden met een originele accessoire van Sony Ericsson kiest u voor kwaliteit en veiligheid, doordat de Sony Ericsson telefoons en accessoire op elkaar afgestemd zijn om u optimale prestaties te bieden.

 

Specificaties Sony Ericsson Autolader AN-401

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart