Sony Ericsson Accu EP-500

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Accu EP-500 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson Accu EP-500

Sony Ericsson Accu EP-500

Smartphones vragen door alle mogelijkheden die ze bieden veel energie waardoor uw accu snel leeg is. Doet u accu het niet meer en bent u op zoek naar een nieuwe accu, of bent u opzoek naar een reserve accu? Met de EP500 accu van Sony Ericsson kunt u weer volop surfen op internet, genieten van uw favorieten muziek, video's bekijken en zorgt u ervoor dat u altijd in contact met u vrienden kunt blijven. Deze orginele Sony Ericsson accu haalt het beste uit uw telefoon.

Specificaties Sony Ericsson Accu EP-500

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Polymeer

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1200 mAh