Sony Ericsson Accu BST-43

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Accu BST-43 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson Accu BST-43

Sony Ericsson Accu BST-43

Heeft een slecht werkende of defecte accu en kunt u wel een nieuwe gebruiken. Sony Ericsson biedt u nu een nieuwe accu voor uw toestel aan. Hierdoor zal uw mobiele telefoon weer de extra power krijgen die hij nodig heeft. U zult geen gesprek meer missen doordat u altijd en overal bereikbaar bent. Bezorgt u uw accu overuren? Dit is geen probleem meer, u kunt de accu namelijk ook gebruiken als reserve accu, waardoor u zeker weet dat u nooit meer met een lege accu komt te zitten.

Specificaties Sony Ericsson Accu BST-43

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1000 mAh