Sony Ericsson Accu BST-41

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Accu BST-41 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson Accu BST-41

Sony Ericsson Accu BST-41

U kent het wel, u stapt net de bus in en wilt even lekker muziek luisteren, is uw telefoon leeg. Daar heeft u voortaan geen last meer van, wanneer u een extra BST-41 batterij bij u heeft. Deze batterij is gelijk aan de standaardbatterij van uw Xperia X10, Xperia X1 of Xperia X2 en heeft een klein formaat. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen wanneer u een lange reis tegemoet gaat, gewoon een tijdje zonder lader zit of als reserve voor wanneer uw oude batterij het opgeeft. De batterij heeft een capaciteit van 1500 mAh en zorgt ervoor dat uw telefoon weer langer meegaat! Verzeker uw mobiel van de benodigde energie en haal hem vandaag nog in huis!
 

Specificaties Sony Ericsson Accu BST-41

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1500 mAh