Sony Ericsson Accu BST-38

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Accu BST-38 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson Accu BST-38

Sony Ericsson Accu BST-38

Bent u net even lekker aan het surfen op internet met uw Sony Ericsson en is de batterij van uw mobiel weer eens leeg. Dan is dat ontzettend vervelend maar ook heel gemakkelijk te verhelpen met de BST-38 Batterij. De BST-38 is hetzelfde als de standaardbatterij van uw telefoon en is ontzettend klein waardoor u hem gemakkelijk in uw tas of portemonnee kunt stoppen wanneer u op het werk niet kan opladen of een lange busreis tegemoet gaat. Met zijn 930 mAh zorgt deze batterij er weer voor dat uw mobiel uren mee gaat.

Specificaties Sony Ericsson Accu BST-38

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Polymeer

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 930 mAh