Sony Ericsson Accu BA-750

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Ericsson Accu BA-750 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Sony Ericsson Accu BA-750

Sony Ericsson Accu BA-750

Baalt u ook zo wanneer uw telefoon uitvalt als u net even wat op wilt zoeken of muziek wilt luisteren? Deze batterij is speciaal gemaakt voor de Xperia arc, Xperia arc S en de Xperia Play en zal perfect functioneren als reserve batterij. Het formaat van de batterij is lekker compact en makkelijk mee te nemen, waardoor u nooit meer last heeft van een lege accu als u bijvoorbeeld met de bus op wintersport gaat. Deze Sony Ericsson BA750 Batterij heeft een capaciteit van 1500 mAh en u zult merken dat dit ook ruim voldoende is voor mensen die actief bezig zijn met hun mobiel.
 

Specificaties Sony Ericsson Accu BA-750

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Polymeer

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1500 mAh