Sony Bluetooth Headset MBH10 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sony Bluetooth Headset MBH10 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sony Bluetooth Headset MBH10 Black

Sony Bluetooth Headset MBH10 Black

De Sony Bluetooth Headset MBH10 is uw ideale reisgenoot wanneer u veel onderweg bent met de auto. Deze accessoire is zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk, hierdoor kunt u de headset eenvoudig koppelen zodat u handsfree kunt bellen tijdens het autorijden. Het koppelen en verbinden gaat via Bluetooth, maar kan ook met NFC (niet elke smartphone ondersteunt NFC). Dankzij HD Voice kunnen u en uw gesprekspartner genieten van verbluffende geluidskwaliteit. Wanneer u in een drukke omgeving bent zal u geen last hebben van andere geluiden, want de Sony Bluetooth Headset MBH10 Black zal achtergrondruis onderdrukken. Naast het bellen kunt u met de Sony Bluetooth Headset MBH10 ook luisteren naar routebeschrijvingen, muziek en wedbradio. De accessoire ondersteunt Bluetooth multipoint, dit betekent dat u deze headset met twee telefoons tegelijk kunt gebruiken.

Geschikte telefoons en tablets

De Sony Bluetooth Headset MBH10 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony Bluetooth Headset MBH10 Black

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind- and in ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 10 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja
  Multipoint-pairing Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 9 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 360 uur uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Mono
  Noise Filtering Ja
  Volumeregeling Ja