Skullcandy Lowrider Navy

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Skullcandy Lowrider Navy

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Skullcandy Lowrider Navy is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Skullcandy Lowrider Navy

Skullcandy Lowrider Navy 

Deze hoofdtelefoon van Skullcandy is fraai vormgeven en kent daarnaast een geweldige geluidsweergave. Deze hoofdtelefoon heeft een mooie donkerblauwe kleur afgewisseld met zwarte stukken. De hoofdband is soepel en zacht waardoor de hoofdtelefoon uiterst comfortabel in gebruik is. Ook over de oorkussens is goed nagedacht, deze zijn zacht waardoor ook deze goed aansluiten en comfortabel aanvoelen. Het geluid van deze Lowrider is krachtig en compleet, zo kunt u urenlang geniet van uw lievelingsmuziek zonder afgeleid te worden door achtergrond geluiden. De hoofdtelefoon is eenvoudig te vervoeren doordat het een opklapbaar ontwerp is.

Geschikte telefoons en tablets

De Skullcandy Lowrider Navy is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Skullcandy Lowrider Navy

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 18-20 dB