Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black

Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black

Kom goed voor de dag met deze zeer fraaie Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black en geniet van het mooie geluid dat deze hoofdtelefoon ten gehore brengt. De Skullcandy Lowrider Back is zwart van kleur en heeft fraaie vormen wat zorgt voor een trendy look. Het geluid van deze hoofdtelefoon is zeer helder en zuiver en door het grote frequentiebereik kunt u genieten van de vele details in uw muziek. De Skullcandy beschikt over een volume-in-control, zodat u iemand binnen enkele seconden kunt verstaan door het geluid uit te zetten. Dankzij het inklap systeem is de Skullcandy Lowrider hoofdtelefoon eenvoudig te vervoeren in een compact formaat. Deze hoofdtelefoon heeft een 3,5mm aansluiting en is dus te koppelen aan alle apparaten met een 3,5mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Skullcandy Lowrider Hoofdtelefoon Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 18-20 dB