Skullcandy Lowrider Green

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Skullcandy Lowrider Green

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Skullcandy Lowrider Green is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Skullcandy Lowrider Green

Skullcandy Lowrider Green

Deze moderne hoofdtelefoon heeft een opvallende groene kleur die afgewisseld wordt met mooie zwarte elementen. Stijlvol en modern zijn de kenmerken van het uiterlijk van deze hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon is ook nog eens erg functioneel doordat u hem in kunt klappen, zo kunt u deze hoofdtelefoon overal mee naar toe vervoeren. Het geluid van de Lowrider green is uitstekend. U zult een helder en krachtig geluid ervaren dat door de zachte comfortabele oorkussens klinkt. De hoofdtelefoon is niet alleen handig voor thuis, maar ook ideaal voor op reis. Deze hoofdtelefoon brengt een modern design met een uitstekende geluidskwaliteit samen.

Geschikte telefoons en tablets

De Skullcandy Lowrider Green is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Skullcandy Lowrider Green

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Groen
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 18-20 dB