Skullcandy Lowrider Black/Gold

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Skullcandy Lowrider Black/Gold

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Skullcandy Lowrider Black/Gold is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Skullcandy Lowrider Black/Gold

Skullcandy Lowrider Black/Gold

Deze hoofdtelefoon is een echte eye catcher. De hoofdtelefoon is stijlvol en modern vormgegeven en helemaal afgewerkt met gouden details. De hoofdband is soepel en zacht net als de oorkussens. Het zachte materiaal dat gebruikt wordt zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon de ideale pasvorm heeft en uiterst comfortabel is. De geluidskwaliteit is uitstekend, u geniet van heldere en krachtige sounds. De Lowrider heeft ook een handige volume-in-control, hiermee kunt u uw volume eenvoudig en snel stoppen zodat u anderen kunt verstaan terwijl u uw hoofdtelefoon op kunt laten zitten. De Skullcandy Lowrider is geschikt voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of u liever op de bank naar uw favoriete muziek luister of liever onder het sporten de hoofdtelefoon gebruikt, het is met deze hoofdtelefoon allemaal mogelijk.

Geschikte telefoons en tablets

De Skullcandy Lowrider Black/Gold is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Skullcandy Lowrider Black/Gold

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 18-20 dB